Posredovanje

Usluga posredovanje

U okviru naše agencije profesionalno se bavimo posredovanjem u prodaji nekretnina 365 dana u godini, što znači da posao koji potencijalni klijent obavi jedan do par puta u životu mi radimo svakodnevno. Laiku izgleda da je to sve vrlo jednostavno, iako su u pitanju veliki iznosi za koje prosečan radni čovek radi celi život. Prilikom kupoprodaje potrebno je poznavati veliki broj zakona koji se često menjaju, te onda stvari postaju komplikovanije.

Usluga agencije podrazumeva celokupni servis za potencijalnog kupca, od prvog kontakta, razgledanja nekretnine, saveta, do zaključenja kupoprodajnog ugovora i uknjižbe na ime vlasnika. Kupovina i ulaganje u nekretnine je kompleksan i rizičan posao koji iziskuje puno vremena i umešnosti, a kako bi se taj posao obavio lako i bez rizika, neophodno je angažovati agenciju, gde će zaposleni obaviti sav posao umesto klijenta. Zarada i sigurnost kroz ulaganja sa agencijom je zagarantovana.

Sama prodaja za vlasnika zna biti vrlo frustrirajuća i zahtevna što predstavlja ponekad vrlo težak teret na njegovim leđima uz ionako stresnu svakodnevicu. Kada vlasnik sam prodaje nekretninu veliki broj kupaca samo razgleda bez ikakvih namera za kupovinom, dok je agencija koja posreduje kod prodaje u situaciji da vrlo lako razotkrije takvog “šetača”.

U agenciji ILIĆ se pored kupoprodaje mogu rešiti svi imovinsko – pravni i projektno – tehnički poslovi u vezi nekretnina.

Profesionalnost se kod nas podrazumeva, svaki naš klijent može računati na pouzdanost i prijateljski pristup , te zato naš slogan i glasi :

Profesionalno, Pouzdano, Prijateljski