O nama

Firma sa tradicijom

Firma „ATELJE ILIĆ“ pod marketinškim imenom „NEKRETNINE ILIĆ“ i „ARHITEKTURA ILIĆ“ je osnovana 1997. godine i od tada uspešno posluje na tržištu nekretnina kao i polju arhitektonskog projektovanja. Pouzdan smo partner i podrška klijentima u važnim životnim odlukama kao što je rešavanje stambenog pitanja. Naša firma je prvobitno osnovana kao arhitektonski projekni biro, da bi kasnije u svoju delatnost integrisala i promet nekretnina.

U našoj firmi verujemo da ne postoji ništa snažnije i važnije od doma. Zato već preko 20 godina pomažemo ljudima da pronađu nekretninu svojih snova, kroz novoprojektovane objekte ili kupoprodajom. Naš stručni i licencirani tim koristi najbolje alate i ulaže maksimalan trud za ostvarenje naše misije, etički i iskreno.

Sve nekretnine u našem portfoliju pažljivo su odabrane i proverene jer nam je zadovoljstvo i sigurnost klijenata prioritet, što potvrđuju i brojni klijenti koji su uz našu pomoć pronašli ili prodali svoju nekretninu. Konstantno ulažemo u sopstvenu edukaciju kao i stručno usavršavanje. Naši arhitekti uspešno izrađuju projekte novih stambenih i poslovnih objekata dok je za sva pravna pitanja i poslove zadužena konsultanska advokatska kancelarija, kao i geodetski biro i niz drugih saradnika uz čiju pomoć možemo rešiti svaki problem vezan za Vašu nekretninu.

Ako ste se odlučili da kupite ili prodate nekretninu ili želite projekat po svojoj meri kontaktirajte nas kako bi Vas informisali, posavetovali u cilju pronalaska najbolje nekretnine za Vas.

Kod nas možete dobiti sve potrebne informacije u vezi prodaje i projektovanja Vaših objekata u najkraćem mogućem roku i rado ćemo Vam pomoći oko svih pitanja i nedoumica.

Profesionalno, Pouzdano, Prijateljski